Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το συζητάει για το ρόλο του κακού στη νέα ταινία James Bond ο Rami Malek

*
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην καριέρα του Rami Malek, μετά από την επιτυχία της ταινίας Bohemian Rhapsody, όπου υποδύθηκε τον θρυλικό Freddie Mercury. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Collider, ο Malek βρίσκεται στην τελική φάση των συζητήσεων, για να υποδυθεί τον κακό στην επερχόμενη 25η ταινία James Bond της MGM.  Επιπλέον, το Variety υποστηρίζει πως ο ηθοποιός Billy Magnussen (Game Night) είναι η πρώτη επιλογή για το ρόλο ενός πράκτορα της CIA που βρίσκεται στο διάβα του Bond. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των Daniel Craig, Ralph Fiennes (Skyfall), Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris (Moonlight) και Ben Whishaw (Paddington 2) cast. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Cary Joji Fukunaga και οι νέες περιπέτειες του James Bond θα κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*